Imprezy okolicznościowe

Imprezy okolicznościowe

Serdecznie zapraszamy Państwa do organizacji wszelkiego rodzaju imprez rodzinnych, spotkań biznesowych oraz przyjęć okolicznościowych. – do max 50 osób. Zapewniamy pełne menu, obsługę w kuchni i na sali oraz możliwość wypożyczenia sprzętu.

Organizujemy i zapewniamy obsługę takich imprez jak:

 

  • Urodziny
  • rocznice ślubu
  • Wesela do 50 osób
  • Przyjęcia rodzinne
  • Komunie
  • Imprezy okolicznościowe
  • Stypy
  • Grille
  • Ogniska
  • Spotkania towarzyskie
  • Kolacje biznesowe
  • Wigilijne spotkania firmowe
  • Organizacja imprez w terenie – w domu
  • Catering
  • Imprezy okolicznościowe z całościową obsługą w domu

Zabezpieczamy również:

 

  • Organizację imprez sportowych
  • Organizację imprez plenerowych, zakładowych
  • Obsługę imprez plenerowych bez względu na ilość uczestników
  • Poczęstunki podczas imprez w terenie z własnym, kompleksowym wyposażeniem
  • Wiele, wiele innych…

Menu    (wariant  1)               

cena 90,00 za osobę    (Obowiązuje od 25 osób)

 

Zupa: (1 do wyboru)

  • rosół królewski z makaronem
  • barszcz z uszkami

 

Drugie Danie (2 porcje na osobę – max 3 gatunki)

  • kotlet schabowy tradycyjny
  • filet z kurczaka w złocistej panierce
  • bitki wieprzowe w sosie pieczarkowym
  • de Volleil z masłem

 

Dodatki  – (2 do wyboru)

  • ziemniaki z koperkiem
  • frytki
  • ćwiartki z ziemniaków smażone

 

Napoje ( po ½ l na osobę)

sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna

 

Surówki  (do wyboru 2 na zimno  + 1 na ciepło)

  • z marchewki z jabłkiem
  • z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem w sosie koperkowo-ziołowym
  • z białej kapusty z porą i ogórkiem kiszonym
  • z buraczków

na ciepło :

  • groszek z marchewką
  • bukiet warzyw z masełkiem

 

Kawa oraz herbata  (bez ograniczeń)

 

Ciasta  (1 blacha na 15 osób)

w-z , jabłecznik, sernik z brzoskwiniami,  rafaello, słonecznikowiec, biszkopt z owocami i galaretką

 

Zakąski  zimne  3,5  porcji na osobę ( max 4 rodzaje)

  • roladki z kurczaka z mięsem mielonym i warzywami
  • tymbalik z kurczaka
  • schab ze śliwką w galarecie
  • śledziki z cebulką w oliwie
  • dorsz po grecku
  • plater marynatek

 

Sałatki  (2  do wyboru)

  • jarzynowa tradycyjna
  • z kurczaka z ananasem i rodzynkami
  • gyros (warstwowa)
  • Caprese (pomidory z mozzarellą)

 

Zakąski ciepłe ( 1 do wyboru)

  • skrzydełka z kurczaka po rosyjsku w miodzie
  • kurczak w sosie słodko-kwaśnym
  • klopsiki mielone z pieczarkami
  • barszcz z pasztecikiem

 

Pieczywo mieszane, masło

 

 

 

UWAGA:

–  Ciasto i towar własny należy dostarczyć min. 3 godziny przed imprezą

–  Prosimy o podanie informacji jaki będzie alkohol

–  prosimy o uzgodnienie planu stołów :

  • Blok – do 20 osób
  • Litera „L” – do 23 osób
  • Litera „U” z miejscami po zewnętrznej stronie stołu – do 22 osób
  • Dwa stoły – powyżej 30 osób

– kolor dekoracji stołów (materiał dekoracyjny, serwetki, świeczki)

  • Czerwony
  • Biały
  • Błękitny
  • Różowy
  • Pomarańczowy
  • Fioletowy
  • Bordowy

 

– cena obejmuje przygotowanie stołów, menu, obsługę do godz.2.00,

– menu wraz z resztą wpłaty należy dostarczyć minimum 7 dni roboczych przed uroczystością

– dzieci:

> do 3 roku życia bezpłatnie

> od 4 do 10 roku życia 50% ceny

> dzieci mające 11 lat  i więcej płacą 100% ceny

 

– usługi dodatkowe (płatne u obsługi podczas imprezy)

  • Napoje/ woda/ soki – 6 zł/ litr
  • Kubełek z lodem 5 zł/ szt.
  • po godzinie 2.00 w nocy – cena za obsługę i korzystanie z sali wynosi 150 zł za każdą rozpoczętą godzinę
  • istnieje możliwość domówienia za dodatkowa dopłatą pozycji z menu – szczegóły w biurze

Menu    (wariant  3)

Cena 130,00 za osobę   ( Obowiązuje od 16 osób)

 

Zupa – (1 do wyboru)

  • rosół królewski z makaronem
  • krem z zielonego groszku ze śmietanką
  • barszcz z pasztecikiem z kapustą i grzybami
  • krem z brokuł z płatkami migdałowymi

 

Drugie Danie (3 porcje na osobę – max 4 gatunki)

  • zwijaniec drobiowy ze śliwką i szynką wędzoną
  • zrazy wołowe w sosie własnym
  • de Volleil po węgiersku
  • karkówka pieczona z sosem kurkowym
  • kaczka pieczona po staropolsku w porcjach
  • filety z łososia smażone na maśle

 

Dodatki – (2 do wyboru)

  • ziemniaki gotowane z koperkiem
  • frytki
  • kasza gryczana na wywarze buraczkowym
  • ziemniaki – ćwiartki zasmażane
  • ziemniaki pieczone w przyprawach

 

Napoje ( po ½ l na osobę)

sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna

Surówki (do wyboru 3 na zimno + 1 na ciepło)

  • z marchewki z owocami egzotycznymi
  • z kapusty pekińskiej po bałkańsku
  • selerowa z rodzynkami
  • zielona – mix sałat z roszponką i pomidorkami koktajlowymi z sosem francuskim

 

na ciepło :

  • czerwona kapusta zasmażana
  • groszek z marchewką
  • buraczki zasmażane
  • bukiet warzyw z sosem śmietankowym

 

Deser:

  • szarlotka na ciepło z lodem waniliowym
  • gruszka w czekoladzie
  • ciepły mus malinowy z lodami i świeżą mięta

 

Kawa oraz herbata (bez ograniczeń)

 

Ciasta (1 blacha na 15 osób)

w-z, jabłecznik, sernik z brzoskwiniami, rafaello, słonecznikowiec, biszkopt z owocami i galaretką

 

Zakąski zimne 4 porcje na osobę ( max 5 rodzajów)

  • roladki drobiowe z pieczarkami i zieloną pietruszką
  • schab ze śliwką i morelą w galarecie
  • karkówka pieczona w ziołach z sosem czosnkowym
  • pstrąg faszerowany w galarecie
  • roladka szpinakowa z łososiem wędzonym
  • łosoś w galarecie garni
  • bakłażan grillowany z szynką wędzoną i suszonymi pomidorami
  • śledziki w oliwie z żurawiną
  • deska swojskich wędlin i kiełbas + sery

 

Sałatki (3 do wyboru)

  • jarzynowa tradycyjna zwijana w szynce babuni
  • z kurczaka z ananasem i rodzynkami
  • grecka z fetą i oliwkami
  • gyros (warstwowa)
  • sałatka młodości z brokułami i prażonym słonecznikiem
  • sałatka z wędzonym łososiem
  • caprese ( pomidory z mozzarellą) z sosem włoskim
  • sałatka z rukolą, gruszką i orzechami w sosie miodowym

 

Zakąski ciepłe ( 2 do wyboru)

  • pałki pieczone w ziołach z nutą cytryny
  • żeberka pieczona w kapuście
  • szaszłyki z sosem czosnkowym (drobiowe lub wieprzowe)

 

Zupy gorące ( 1 do wyboru)

  • żurek staropolski z kiełbasą
  • Strogonoff

 

Pieczywo mieszane, masło

 

UWAGA:

– Ciasto i towar własny należy dostarczyć min. 3 godziny przed imprezą

– Prosimy o podanie informacji jaki będzie alkohol

– prosimy o uzgodnienie planu stołów:

  • Blok – do 20 osób
  • Litera „L” – do 23 osób
  • Litera „U” z miejscami po zewnętrznej stronie stołu – do 22 osób
  • Dwa stoły – powyżej 30 osób

 

– kolor dekoracji stołów (materiał dekoracyjny, serwetki, świeczki)

  • Czerwony
  • Biały
  • Błękitny
  • Różowy
  • Pomarańczowy
  • Fioletowy
  • Bordowy

 

– cena obejmuje przygotowanie stołów, menu, obsługę do godz.2.00,

– menu wraz z resztą wpłaty należy dostarczyć minimum 7 dni roboczych przed uroczystością

– Zniżki dla dzieci obowiązują od minimalnej liczby osób dorosłych

> do 3 roku życia bezpłatnie

> od 4 do 10 roku życia 50% ceny

> dzieci mające 11 lat i więcej płacą 100% ceny

– imprezy do 50 osób

– usługi dodatkowe (płatne u obsługi podczas imprezy)

  • Napoje/ woda/ soki – 6 zł/ litr
  • Kubełek z lodem 5 zł/ szt.
  • po godzinie 2.00 w nocy – cena za obsługę i korzystanie z sali wynosi 150 zł za każdą rozpoczętą godzinę
  • istnieje możliwość domówienia za dodatkowa dopłatą pozycji z menu – szczegóły w biurze

Menu    (wariant  2)

Cena 110,00 za osobę   (obowiązuje od 20 osób)

 

Zupa (1 do wyboru)

  • rosół królewski z makaronem
  • krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
  • barszcz czerwony z pasztecikiem

 

Drugie Danie (2 porcje na osobę – max 3 gatunki)

  • kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem
  • roladki drobiowe ze śliwką i szynką wędzoną
  • zrazy wieprzowe z kiszoną kapustą i grzybami
  • de Volleil z pieczarkami
  • zawijaniec drobiowy z fetą i szpinakiem
  • karkówka pieczona w ziołach z sosem serowo-śmietanowym

 

Dodatki – (2 do wyboru)

  • ziemniaki z koperkiem
  • frytki
  • kasza gryczana
  • ziemniaki -ćwiartki zasmażane

 

Napoje ( po ½ l na osobę)

sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna

 

Surówki (do wyboru 3 na zimno + 1 na ciepło)

  • z marchewki z ananasem
  • z kapusty pekińskiej z papryką
  • z białej kapusty z kukurydzą, porą i majonezem
  • wiosenna ( mix sałat z pomidorami, ogórkiem i szczypiorkiem) z sosem winegret

 

na ciepło :

groszek z marchewką

kapusta biała zasmażana z rodzynkami

bukiet warzyw z masełkiem i bułka tartą

 

Deser: (1 do wyboru)

  • lody z owocami i bitą śmietaną
  • jabłko pieczone z bakaliami i miodem

 

Kawa oraz herbata (bez ograniczeń)

 

Ciasta (1 blacha na 15 osób)

w-z , jabłecznik, sernik z brzoskwiniami, sernik z rosą, rafaello, słonecznikowiec, biszkopt z owocami i galaretką

 

Zakąski zimne 4 porcje na osobę ( max 5 rodzajów)

  • roladki z kurczaka z owocami kandyzowanymi
  • jajka faszerowane szynką
  • schab ze śliwką i morelą w galarecie
  • śledziki po kaszubsku
  • tymbalik z pstrąga
  • pstrąg w galarecie
  • dorsz po grecku z krążkami cebuli
  • plater wędlin i serów

 

Sałatki (2 do wyboru)

  • jarzynowa tradycyjna zwijana w szynce Babuni
  • z kurczaka z ananasem i rodzynkami
  • gyros (warstwowa)
  • sałatka młodości z brokułami i prażonym słonecznikiem
  • tortellini
  • z rukolą, gruszką i orzechami w sosie miodowym

 

Zakąski ciepłe ( 1 do wyboru)

  • pałki pieczone z nutą chili
  • szaszłyki z sosem czosnkowym ( drobiowe lub wieprzowe)
  • pomidor faszerowany mięsem zapiekany z serem

 

Zupa w kociołku ( 1 do wyboru)

  • barszcz czysty
  • Strogonow

 

Pieczywo mieszane, masło

 

 

UWAGA:

– Ciasto i towar własny należy dostarczyć min. 3 godziny przed imprezą

– Prosimy o podanie informacji jaki będzie alkohol

– prosimy o uzgodnienie planu stołów :

  • Blok – do 20 osób
  • Litera „L” – do 23 osób
  • Litera „U” z miejscami po zewnętrznej stronie stołu – do 22 osób
  • Dwa stoły – powyżej 30 osób

 

– kolor dekoracji stołów (materiał dekoracyjny, serwetki, świeczki)

  • Czerwony
  • Biały
  • Błękitny
  • Różowy
  • Pomarańczowy
  • Fioletowy
  • Bordowy

 

– cena obejmuje przygotowanie stołów, menu, obsługę do godz.2.00,

– menu wraz z resztą wpłaty należy dostarczyć minimum 7 dni roboczych przed uroczystością

– Zniżki dla dzieci obowiązują od minimalnej liczby osób dorosłych

> do 3 roku życia bezpłatnie

> od 4 do 10 roku życia 50% ceny

> dzieci mające 11 lat i więcej płacą 100% ceny

– imprezy do 50 osób

– usługi dodatkowe (płatne u obsługi podczas imprezy)

 

  • Napoje/ woda/ soki – 6 zł/ litr
  • Kubełek z lodem 5 zł/ szt.
  • po godzinie 2.00 w nocy – cena za obsługę i korzystanie z sali wynosi 150 zł za każdą rozpoczętą godzinę
  • istnieje możliwość domówienia za dodatkowa dopłatą pozycji z menu – szczegóły w biurze